Choose language

Close

Specialrådgivning

I terapeutteamet har vi siden 1996 hjulpet danske kommuner med at effektivisere sagsbehandlingen. Vi tiltræder der hvor der er behov, lige fra specialrådgivning i enkelt sager til ekstra hænder til sagsbehandlingen.
 
Vi er fysio- og ergoterapeutiske specialister, der til sammen har en dyb indsigt i hjælpemiddelområdet. Derfor kan I bruge os til de opgaver der kræver særlig viden, og som hurtigt trækker på ressourcerne for jeres egne sagsbehandlere.
 
Benyt os til præcis jeres behov, og indgå en klippekortsaftale for at få fuld adgang til alle services til en attraktiv pris.
 
Komplicerede sager kan både koste tid for jeres medarbejdere og medføre unødige omkostninger, hvis borgeren ikke vurderes på det rette grundlag, og der senere skal investeres yderligere i sagen.
 
Lad os hjælpe jer med at undersøge og indhente relevante oplysninger i forhold til borgerens ansøgning, så jeres medarbejder kan træffe afgørelser på det rette beslutningsgrundlag i komplicerede sager. Vi gør det hurtigt, uvildigt og sikkert.​
 
Vi kan både specialrådgive i enkeltsager og giver gerne vores viden til jeres/afdelingens medarbejder.
 
Det kan vi hjælpe med:
 
Læs mere i vores ydelseskatalog eller læs mere om de enkelte ydelser her på siden.

 

 

​​​

Kontakt

Familier med kræftramte børn

Falck Hjælpemidler A/S, Gydevang 2D, 3450 Allerød | email: kontakt@falckhm.dk | Cookie information