Choose language

Close

Viljen til virkelig at ville

 

Falck Hjælpemidler er den lille virksomhed i den store virksomhed. Alle kender hinanden, og alle ved hvad der berører sig. Vi ånder og lever for at gøre kunderne tilfredse.


Samtidig glæder os over at være en del af Falck koncernen, fordi det stiller store krav. Falck er et af Danmarks stærkeste brands, og for os forpligter det i ekstrem grad at bære en lille, men ikke ubetydelig fugl nær hjertet.

 
Det var i 1998, at den tids Nordsjællands Hjælpemiddelcentral fik luft under vingerne og blev en del af Falck-koncernen. Fra primært at have beskæftiget sig med terapeutfaglig rådgivning, blev også drift af hjælpemiddeldepot på Sjælland en af virksomhedens kernekompetencer. I dag driver vi depoter i hele landet.

 
I mange år har vores fokus været på depotdrift og terapeutfaglig rådgivning. Det er det stadig, men vi har også fået fokus på mange andre områder. Hjælpemiddelområdet er i hastig vækst fordi antallet af borgere er stigende, og fordi det offentliges vilje og ikke mindst evne til at betale er absolut faldende.


Derfor har det været naturligt for os at udvikle os til også at sælge hjælpemidler direkte til borgere, ligesom vi er dybt involveret i en række innovationsprojekter om telemedicin og velfærdsteknologi.

I Falck Hjælpemidler føler alle sig lige, og der er en åben dialog kollegaerne imellem. Vi løfter i flok, og hjælper hinanden når hverdagen er presset. Vi har ”viljen til virkelig at ville”. Det gælder både når vi skal præstere og yde god kundeservice – og når vi skal have det sjovt til et sommerarrangement.

Falck Hjælpemidler, Håndværkervej 27, 9000 Aalborg | email: kontakt@falckhm.dk | Cookie information