Choose language

Close

Skab et solidt fundament for myndighedspersoner med et kompetencegivende kursus

Falck Hjælpemidler tilbyder løbende en række attraktive fagkurser for de medarbejdere i kommunerne, som beskæftiger sig med myndighedsopgaver inden for servicelovens §§ 41, 100, 112, 113, 114 og 116. Vi tilbyder ligeledes kurser i Velfærdsteknologi.
Målet med kurserne er, at styrke medarbejdernes kompetencer, med henblik på at træffe afgørelser i tråd med den gældende lovgivning og praksis på området.
 
Vores kurser tager altid udgangspunkt i den gældende lovgivning på områderne samtidig med at vi inddrager praksis og evt. kursisternes erfaringer eller aktuelle problemstillinger på området. På denne måde er den nye viden overførbar til hverdagen.
 
Vi benytter os af undervisere med stor viden og erfaring samt en høj grad af faglighed på områderne.
 
Vi udbyder vores kurser løbende efter behov. Temadage afholdes som eksternatkurser mens kurser over flere dage afholdes som internatkurser. Vi vil i alle tilfælde sørge for at skabe en god ramme for kurserne samt fuld forplejning.

VELKOMMEN TIL KURSER 2018

 

Det er med stor fornøjelse, at Falck Hjælpemidler A/S præsenterer vores kursuskatalog for 2018.
Vi har haft målrettet fokus på udviklingen af vores kursusafdeling og vores faste stab af kompetente undervisere.
I samarbejde med underviserne præsenterer vi nu en række kurser, temadage og workshops, hvor både sagsbehandlere, visitatorer, ledere i det offentlige, lokalpolitikere medarbejdere på depoter og i plejen og hjemmeplejen m.fl. kan finde tilbud, som vil styrke deres kompetencer og muligheder for at udfylde deres daglige roller på bedste vis.
Vi lægger stor vægt på, at vores undervisere besidder høj kvalitet og den rette faglige baggrund for at formidle deres stof, samt, at de har en praktisk relation til den virkelighed, de fortæller om.
Den 1. januar 2018 træder den nye, reviderede Servicelov, i kraft. Alle vore kurser er naturligvis ajourført i forhold til dette, og tilbyder vore deltagere indsigt i den absolut sidste nye viden på alle områder.
Dette er et dynamisk katalog, som løbende vil blive udvidet, tilpasset og justeret i takt med at nye kurser udvikles, verden ændrer sig osv.
Vi håber, det vil inspirere, og at vi vil møde mange af jer i løbet af det kommende år.
Rigtig god læselyst!
 Mette underskrift.png
Markeds- og kursuskoordinator
 
(OBS! Der tages forbehold for trykfejl af enhver art)
 

 

​​​

Kontakt

Familier med kræftramte børn

Falck Hjælpemidler A/S, Gydevang 2D, 3450 Allerød | email: kontakt@falckhm.dk | Cookie information